06 November, 2011

Review Cosmetic Plant: Lapte Demachiant Vitaminizant cu Ulei de Catina si Masline

Descrierea oficiala:

Laptele demachiant-vitaminizant îndepărtează de pe piele fardurile, praful şi impurităţile în mod delicat, dar eficient. Conţine ulei de cătină şi măsline alături de vitaminele A şi E. Purifică, împrospătează, hidratează şi protejează epiderma.

Utilizare:Se aplică zilnic dimineaţă şi seara, cu ajutorul unei dischete demachiante, pe faţă, gât şi decolteu. Se şterge apoi pielea cu loţiunea tonică cu ulei de cătină şi măsline. Pentru o îngrijire eficientă se folosesc zilnic crema vitaminizantă de zi şi cea antirid de noapte din aceeaşi gamă.

Ingrediente:
Aqua, Paraffinum liquidum, Propylene glycol, Stearic acid, Olea Europaea oil , Cetyl alcohol, Triethanolamine, Hippophae Rhamnoides oil, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Glyceryl stearate, Sodium benzoate, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool, Parfum.

Descrierea mea: 

Acest produs a venit la fix, deoarece im momentul in care a inceput aceasta campanie de tastare eram in cautarea unui demachiant bun. Demachiantul este in cantitate mare (250 ml) si are o culoare galbuie, datorata uleiului de catina, culoare cu care trebuie sa te obijnuiesti pt a te putea demachia bine. Cel mai important lucru este faptul ca demachiaza bine, inlatura tot machiajul, chiar si cel rezistent fara a insista prea mult. Este cremos si are mirosul specific gamei, placut.
Eu am tenul mixt, foarte uscat in jona obrajilor si a guri, iar in urma folosirii acestui demachiant nu am avut deloc senzatia de "piele care tine". 
Folosit pt demachiarea ochilor nu ustura, cel mai neplacut lucru care poate sa apara este sa vedeti in ceata (daca aplicati prea mult produs si va intra in ochi) :))
Dupa folosire tenul este curat, catifelat si se simte hidratat, ca si cum as fi aplicat crema hidratanta.

Plusuri:
  • cantitate mare (250ml)
  • demachiaza bine fara a insista prea mult
  • nu usuca tenul 
  • lasa tenul hidratat si catifelat
  • nu ustura ochii
  • pret mic: 10,40 lei
Minusuri:
  • nici unul
Concluzie:
As putea caracteriza produsul pe scurt ca fiind un produs romanesc de calitate si ieftin.
Il recomand!

Produsul l-am primit pentru testare in cadrul campaniei Trender Cosmetic Plant. Cu toate acestea, acest review contine parerea mea sincera despre produs.


No comments: