30 July, 2011

Review ELF Eyelid primer

Hey, astazi vreau sa va vorbesc despre faimosul primer de la elf. Stiu ca multe dintre voi il cunoasteti, insa poate da de postarea asta cineva cine nu stie asa de multe despre el.:))

Descrierea oficiala:
Fardul de ochi va avea un aspect mai fin, se va pastra timp indelungat pe pleoape si nu se va aduna in pliul ochiului. Culoarea ultra-nude creste longevitatea nuantei fardului de ochi. Formula usoara se absoarbe rapid în piele, oferind o senzatie confortabila.

INSTRUCTIUNI
Aplicati un strat subtire pe pleoape si intindeti. Permiteti uscarea inainte de aplicarea fardului de ochi.

Descrierea mea:
Este primul primer incercat de mine, deci nu voi putea face referi fata de alte primere. Ca si aspect mi se pare ca fardul de pleoape arata la fel atat cu el cat si fara el. Longevitatea fardurilor insa creste considerabil cu el, si intr-adevar nu se aduna in pliu.  In momentul aplicarii, pleoapa ia o culoare nude uniforma, parca pudrata si foarte frumoasa( dupa mine s-ar putea folosi si singur, fara fard peste:)) insa mie imi place sa aplic si farduri). Poate cand incep facultatea si nu o sa mai am asa de mult timp dimineata o sa il incerc si singur:)). Pana atunci sa revenim la discutie:)) Se absoarbe foarte repede in piele, parca trebuie sa te grabesti cand il aplici.. si foarte important e sa aplici o cantitate mica, deoarece daca aplici mai mult decat trebuie fardul se va aduna in pliu (ca si cand nu l-ati folosit)
Ca si mod de utilizare eu il aplic cu degetele, deoarece la cat de repede se usuca mi se pare ca as pierde vremea si s-ar usca pe pensula, daca l-as aplica cu una.

Plusuri:
  • dupa mine face tot ceea ce zice, cu exceptia partii ca fardul va avea un aspect mai fin
  • cel mai mult l-am testat 8-9 ore si nu mi s-a adunat deloc in pliu si am stat si in caldura/soare ( precizez faptul ca am pleoape uleioase si inainte de folosirea primerului fardul nu rezista mai mult de 1-2 h pana sa se adune in pliu:)) )
  • are culoare nude foarte frumoasa
  • pret mic: 8 lei
  • se absoarbe/usuca repede, astfel nu trebuie sa astepti mai mult de 30 secunde:))
Minusuri:
  • nu stiu daca asa e la toate ambalajele, dar la al meu curge putin si se umple tot "capacul" pe interior.
Concluzie:
Merita si il recomand.

Sper ca v-a fost de folos aceasta postare. Astept comentariile voastre.
Va pup


 

29 July, 2011

Giveaway Adela Sirghie

Voi aveti grija de parul vostru vara? Folositi protectie solara? Adela Sirghie va ofera sansa sa castigati produse pentru protectia solara a parului.
Pentru detalii intrati aici

Bafta!

28 July, 2011

Review: Sabloane pt sprancene ELF


Hey, astazi vreau sa va vorbesc despre aceste sabloane pt sprancene de la ELF.

Descrierea oficiala:
Obtineti o forma perfecta a sprancenelor, care sa va accentueze fata. Sabloanele refolosibile sunt usor de utilizat. Contine patru forme din care puteti alege: Sprancene curbate, Sprancene usor curbate, Sprancene Structurate și Sprancene Pline. Aceste sabloane se potrivesc oricaror tipuri de sprancene. Acum sprancenele dumneavoastra vor fi perfecte zilnic!

INSTRUCTIUNI Alegeti sablonul care vi se potriveste cel mai bine. Sablonul trebuie potrivit de la punctul 1 la punctul 2 si mare parte din sprancenele dumneavoastra trebuie sa fie in interiorul orificiului sablonului. Aplicati apoi in zona sprancenei culoarea dorita, cu un creion de sprancene sau pudra. Folositi acelasi sablon pentru ambele sprancene, doar intoarceti si repetati pasii anteriori pentru a umple cu culoare si cealalta spranceana.

Descrierea mea:
Eu am sprancenele dese, si chiar daca acest lucru ar fi trebuit sa ma ajute sa obtin ce forma vroiam, pe mine acest lucru nu m-a ajutat numai la stricarea formei lor(pensandu-ma acasa) :)) Dupa ce m-am saturat sa le tot stric forma, am mers la diferite saloane, de unde ieseam cu forme foarte urate si care ma dezavantajau total:)) Intr-un final am dat de aceste sabloane care au fost pur si simplu salvarea mea:D

Pachetul contine 4 forme pt sprancene, dintre care trebuie doar sa o alegeti pe cea mai potrivita pt sprancenele voastre. Dupa care urmati instructiunile, sau daca vi se pare mai usor, urmatiti tutorialele de pe youtube, eu va recomand acesta (e tutorial pt sabloanele de la Anastasia, insa acelasi lucru trebuie facut si cu acestea )
Eu nu folosesc aceste sabloane pt conturarea zilnica a sprancenelor deoarece mi se pare pierdere de vreme ( daca sunt frumos pensate, sprancenene pot fi conturate rapid si frumos si fara ele).
Eu le folosesc in momentul in care ma pensez, le aplic, umplu cu culoare in interior, le iau jos, si pensez tot ce "iese din culoare" :D.

Plusuri:
  • cel mai mare plus ar fi ca te ajuta intr-adevar sa iti conturezi frumos sprancenele 
  • cele 4 forme mi se par destul de diferite, astfel ai de unde alege o forma apropiata de forma ta naturala
  • dupa 1-2 folosiri timpul pe care il "pierzi" cu ele scade rapid
  • usor de folosit
  • din plastic (pot fi spalate si refolosite de muuulte ori) 
  • pret mic: 8 lei 
Minusuri:
  • -
Sper ca aceste informatii sa va fie de folos.
Ati folosit aceste sabloane?

Va pup!

  LATER EDIT:
Va invit sa participati aici la giveaway-ul meu: http://dexxy.blogspot.ro/2012/08/giveaway.html

25 July, 2011

Review Oja Farmasi & NOTD Sparkling black

Hey,
Astazi va prezint una dintre ojele mele preferate. (va previn ca pozele nu au calitate buna:)) )
Ambele oje sunt de la Farmasi, cea neagra cu particule stralucitoare este nuanta 81.
Imi place aceasta nuanta cum arata pe unghiile scurte :D

Plusuri: 
  • se usuca repede
  • cantitate mare (12 ml)
  • rezista aproximativ 4-5 zile :)) depinde de activitatea pe care o desfasurati
  • pret mic: 4-5 lei 
Minusuri:
  •  e nevoie de 2 straturi ca sa se obtina culoarea din sticla.
Sper sa va placa. Astept comentariile voastre.
Va pup!

24 July, 2011

Review Kallos Flat Iron Spray

Hey, astazi o sa va vorbesc despre spray-ul de protectie termica de la Kallos. Eu nu folosesc nici ondulatorul de par nici placa decat foarte rar. Am parul drept natural insa folosesc des uscatorul de par, de aceea am vrut sa folosesc un produs de acest fel;))


Descrierea oficiala:
 Protejeaja parul de caldura emanata din uscatorul sau ondulatorul de par. Pastreaza echilibrul natural al parului, astfel incat acesta nu se usuca. Linia frizurii va deveni perfect definita si neteda.

Utilizare: pulverizati lichidul pe anumite sectiuni ale parului, inainte de folosirea ondulatorului. Se agita inainte de folosire.

Descrierea mea:
Plusuri: 
  • miroase foaaarte bine, parca "profesional" :))
  • se consuma greu, il am din decembrie, il folosesc aproximativ din 3 in 3 zile de atunci, am parul lung si inca mai am cam un sfert de flacon (flaconul are 200 ml)
  • are pret mic: eu l-am cumparat cu 6.4 lei:))
  • mirosul dureaza in par cateva ore 

Minusuri:
  • eu nu prea am observat ca ar proteja ceva.. sa va povestesc de ce afirm acest lucru:)).Eu imi tundeam varfurile cam odata la 2 luni inainte sa incep sa folosesc acest produs deoarece cam atunci observam ca ar fi cam ciufulite, si ca ar trebui taiate. Dupa ce am inceput sa il folosesc speram ca perioada de timp dintre doua tunsuri sa creasca:)) insa acest lucru nu s-a intamplat, tot odata la 2 luni varfurile se zburlesc si trebuie taiate.
Concluzii:
Eu folosesc produsul doar pentru ca imi place cum miroase, si nici de cum pentru ca ar proteja ceva.
Prin urmare nu il recomand daca doriti un produs care sa protejeze intr-adevar, ci doar daca vreti un spray care miroase bine si improspateaza parul.

Aceasta este doar parerea mea, acest produs ca si toate celalalte la care am facut review pot sa se "comporte" altfel pe parul/ pielea altor persoane.

Voi ce produse pt protectie termica folositi? Astept intrebarile, raspunsurile si comentariile voastre.

Va pup!

LATER EDIT:  Va invit aici sa participati la giveaway-ul meu: http://dexxy.blogspot.ro/2012/08/giveaway.html

23 July, 2011

Giveaway Miss Z

Un giveaway tare interesant are Miss Z. Ca sa castigati acest premiu trebuie sa gasiti geanta ideala pt o tinuta. Mai multe detalii aici. Geanta pe care am ales-o eu este:


Bafta!

Review Elmiplant lotiune dupa plaja

Pentru ca dupa plaja avem nevoie si de produse calmante haideti sa vedem cum e urmatorul produs:





Descrierea oficiala: 
Ofera pielii tale ingrijirea necesara dupa expunerea la soare folosind o combinatie speciala de ingrediente hidratante si calmante.Prin actiunea sa intensa, Aloe Vera calmeaza pielea si stimuleaza procesul de regenerare celulara. D-Panthenolul hraneste pielea, ajutand la pastrarea elasticitatii sale. Cu o formula revigoranta, ce se absoarbe rapid, lotiunea dupa plaja racoreste si calmeaza instantaneu pielea, asigurand un bronz de durata. Formula fara parabeni.

Utilizare:
Aplicati uniform, din abundenta, dupa expunerea la soare. Reaplicati de fiecare data cand va simtiti pielea deshidratata



Descrierea mea
 Plusuri:
  •  in momentul in care o aplici pe piele simti intr-adevar ca iti calmeaza pielea
  • se absoarbe foarte rapid in piele 
  • cantitate mare: 200 ml
  • miroase placut 
  • ofera o senzatie racoritoare  
Minusuri:
  • simti nevoia sa o reaplici destul de repede, poate din cauza ca se absoarbe foarte repede in piele, poate din cauza ca e mai fluida, sau poate de aceea ca dupa plaja pielea e foarte deshidratata:)) 
  • senzatia racoritoare e de scurta durata:)) 
Concluzii:
Consider ca este o lotiune buna, care face ceea ce zice ( chiar si partea cu reaplicatul e amintita in utilizarea recomandata de ei), astfel ca daca nu v-ati ars la soare si/sau doriti doar o lotiune lejera pt dupa plaja eu zic ca aceasta este una potrivita.
Pret: intre 15-25 lei (depinde de unde o cumparati)

Sper ca v-a fost de folos aceasta postare, daca aveti intrebari sau comentarii, puteti sa le adresati aici sau la adresa dexxysblog@yahoo.com



21 July, 2011

Review Gerovital plant crema ultraprotectoare FP50

Hey, deoarece suntem in plin sezon m-am gandit sa incep cu un review la o crema pt protectie solara. Cea pe care o detin eu este Gerovital plant crema ultraprotectoare SPF 50 (eu o am in ambalajul vechi), acuma ea numindu-se Gerovital sun crema ultraprotectoare.
Descriere oficiala: 
  • recomandata in special persoanelor cu piele sensibila, predispuse la alergii solare si copiilor
  • impiedica aparitia arsurilor solare si a petelor, precum si imbatranirea prematura a pielii
  • prezinta puternice proprietati antioxidante, regenerante, intensiv hidratante
  • imbogatita cu beta caroten si ulei de masline
Utilizare: se aplica cu cca 15 minute inainte de expunerea la soare. Se reaplica in mod regulat

Descrierea mea:
  • eu nu am pielea sensibila dar am zis sa iau o crema cu FP mare:))
  • crema e putin mai densa decat o crema pt protectie solara cu FP mic sau mediu, cu toate astea intra repede in piele si nu lasa pielea uleioasa. Lasa la suprafata doar o pelicula putin "lucioasa" dar care la plaja nu este deranjanta.
  • despre protectia pe care o confera pielii sunt foarte multumita, chiar daca nu eram bronzata prima data cand am folosit-o anul acesta nu m-am ars deloc si am stat muuult la soare:))
  • nu simti nevoia sa o reaplici, probabil din cauza "peliculei de care va ziceam mai devreme
Plusuri:
  • protejeaza bine
  • nu e deranjant mirosul
  • rezistenta la apa 

Minusuri:
  • din cauza aspectului pe piele nu o aplic decat atunci cand merg la plaja/strand
  • cantitate mica 100 ml 

Concluzii:
  • o recomand pentru toate persoanele inclusiv pt cele cu piele sensibila.

Sper ca v-a fost de folos aceasta postare, daca aveti intrebari sau comentarii, puteti sa le adresati aici sau la adresa dexxysblog@yahoo.com
  


First post

Hey, ma numesc Adela si pe acest blog voi posta informatii si review-uri despre produse de beauty si make up. Urmaresc de ceva vreme "blogosfera" si ma tentat sa incep un blog. Sper sa fie pe placul vostru si sa ne intelegem bine:D