26 September, 2011

Giveaway Sigma F45


Pardonne-moi ce caprice ne ofera sansa de a castiga acest Buffer Brush.
Pentru detalii si inscriere intrati aici

25 September, 2011

500 Follower Giveaway -- prize includes 60 Items!!


Pentru detalii si inscriere la acest giveaway intrati aici

15 September, 2011

Review ELF Essential Blending Eye Brush

Descrierea oficiala:

Pensula pentru ochi „Blending Eye”
Amesteca cu maiestrie multiple nuante de fard de ochi, atenuand in acelasi timp aspectele dramatice si liniile fine. Pensula are de asemenea utilizari multiple – folositi-o pentru a aplica pudra sau corectorul lichid. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect.

Descrierea mea: 
O folosesc pt a aplica o culoare de baza pe toata pleoapa si pt blending, ca sa elimin linile dintre doua culori diferite, pt a obtine o trecere insesizabila. De asemenea am inceput sa o folosesc pt conturarea pometiilor si chiar functioneaza, inspirata fiind de acest clip. Poate fi folosita cu succes de catre incepatori.

Plusuri:
  • "blenduieste" bine culorile, face trecerea insesizabila
  • are marimea potrivita pt a putea fi folosita si pt aplicarea culorii de baza pe toata pleoapa
  • poate fi folosita si la contouring
  • se spala si se usuca repede si usor
  • pret mic: 8 lei
Minusuri:
  • aceiasi poveste: i-au cazut la inceput cateva firicele
O recomand!
V-am puapt

14 September, 2011

How to: sa scapi de negi

Cand eram mai mica, am avut probleme cu negii, nu am avut multi sau mari ci putini si mici:)) Marea problema era insa locatia lor si anume in jurul la 3 unghii de la o mana.
Am sa va zic toate tratamentele pe care le-am facut ca sa scap de ei, dintre toate ultimul a fost cel care a functionat cu adevarat.

1.   Am inceput tratarea lor cu un produs natural si anume: Rostopasca (Chelidonium majus L.), trebuia doar sa rupi o bucata dintr-o "ramurica" si sa aplici pe neg lichidul acela galben-portocaliu. Aplicam 1-2 ori pe zi, si am continuat asa vreo 2-3 saptamani pana cand am vazut ca nu se intampla absolut nimic, inafara de faptul ca imi patam urat de tot negul.


2.   Dupa aceea am lasat planta in pace:)) si am trecut la Seal & Heal Gel pentru indepartarea negilor de la Scholl.
      Descierea oficiala:
Indicatii: Gelul Seal & Heal indeparteaza si impiedica extinderea infectiei cu negi.
Este un produs cu efecte terapeutice a carui eficienta a fost atestata de date scriptice si de experienta a zeci de ani de utilizare.
Se aplica o cantitate mica de gel (1-2 picaturi).
Dupa circa 12 saptamani se poate observa cum s-a format o pelicula protectoare impermiabila.

     Descrierea mea: 
Intr-adevar forma o pelicula impermeabila, alba, peste neg, asta chiar de la prima utilizare, insa nu trata negul in sine. Aplicam produsul o data pe zi, seara. Am continuat  2-3 saptamani cu acest produs si nu am vazut nici o inbunatatire.


3.   Am vazut ca nu scap nici cum de ei si am mers la medic, maaare greseala:)) Mi-a spus ca nu poate fi ars cu laserul pt ca nu putea sa afle daca radacina negului atinge radacina unghiei, in acest caz exista pericolul sa imi pierd unghia. Solutia gasita de medicul dermatolog a fost sa merg o data pe saptamana si sa ma tratez cu un bulgare de azot. Tratamentul consta in aplicare lui pe fiecare neg in parte (atingea si o portiune mare de piele sanatoasa din jurul negului) si tinerea lui timp de 10-20 de secunde. Rezultatul: ieseam plangand afara, ma durea ingrozitor de tare si pe moment si pe parcursul zilei. Simteam ca imi "ard" degetele si parca "ma sageta durerea pana la umar", imi tremurau mainile si nu puteam sa tin un pix, o lingura si nimic de genul in mana in zilele in care mergeam. Dupa vreo 2 zile imi venea jos pielea din jurul negilor (fiind arsa) si de pe neg, insa in strat foarte subtine( cred ca trebuia sa merg de vreo 20 de ori sa vina tot negul jos:)) si nu ma credeam in stare sa suport atata). Dupa ce am am fost de 3 ori, si am vazut ca nu am nici un beneficiu de pe urma durerilor suportate, am decis sa nu mai merg si sa caut alt tratament.

4. Tratamenul salvator! Si anume Duofilm. (click aici pentru prospect)
    Descrierea oficiala ( pe scurt): 
Duofilm este folosit pentru tratamentul verucilor. 0 veruca este o infectie virala a stratului de suprafata a pielii.

Cum folosim Duofilm?
Se indeparteaza plasturele, se uda (se inmoaie) veruca in apa calda timp de cinci minute. Se usuca cu prosop (individual) se freaca cu grija suprafata verucii cu o pila de unghii sau cu o piatra ponce. Se aplica zilnic Duofilm pe veruca, folosindu-se pensula aplicatoare din ambalaj. Se foloseste Duofilm intr-o cantitate suficienta, se acopera evitandu-se contactul cu pielea sanatoasa.
Duofilm se lasa sa se usuce si se acopera cu o compresa daca veruca este deschisa sau este pe picior.
Se continua tratamentul cu Duofilm zilnic pana cand veruca este complet curata si delimitarea cu pielea sanatoasa s-a refacut.
    Descrierea mea: 
Este produs perfect pentru tratarea negilor. L-am aplicat cum scrie in prospect si in cateva zile rezultatele au aparut. La primele aplicari ustura putin. La fiecare indepartare a plasturelui (adica a peliculei care se formeaza) se rupea cate putin din neg (nu durea deloc). L-am aplicat in fiecare seara aproximativ 2 saptamani si am scapat complet de negi. Nu mi-a ramas nici o urma/cicatrice.


   Concluzie:
   Recomand produsul Duofilm pentru tratarea negilor cu succes.

  Voi a-ti avut probleme cu negii? Ati folosit vreunul din tratamentele de mai sus?
  V-am pupat!

LATER EDIT: Va  invit aici sa participati la giveaway-ul meu: http://dexxy.blogspot.ro/2012/08/giveaway.html

13 September, 2011

Giveaway Let's Make A Diva

Puteti castiga cartea dorita de pe Libris.ro. Pentru detalii si inscriere intrati aici
Eu am ales aceasta carte:

2 Month Blog Anniversary Giveaway

Let's Make A Diva a implinit 2 luni de la prima postare si ne incanta cu un giveaway impreuna cu cei de la Complexul Apicol.

Pentru detalii si inscriere intrati aici

12 September, 2011

Review Byphasse Lotiune Tonica

Ia uitati inca un "bidonas" de la Byphasse:))

Descrierea oficiala: de pe site, click aici

Descrierea ofiala: de pe flacon: 
Lotiune Tonica Byphasse cu apa de trandafiri, fara alcool.
Pentru toate tipurile de ten. Testat dermatologic.Purifica si tonifica pielea fara a o irita. 
Ingrediente: Aqua, Rosa caninca, Anthemis nobilis, Glycerin, Parfum ( Benzyl Salicylate, d-limonene, Alpha-hexyl cinnamaldehyde, Geraniol), PEG-40 Hydrogenater castor oil, Laneth 75, 2 bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, CI 18050.

Descierea mea: 
Sunt foarte multumita de aceasta lotiune tonica si incep sa am tot mai multa incredere in produsele Byphasse. Curata bine tenul, fara sa il irite, si fara sa il lase lipicios. 

Plusuri:
  • curata bine orice urma de machiaj ramasa pe ten
  • nu irita tenul
  • lasa pielea proaspata
  • nu lasa tenul lipicios
  • nu usuca tenul
  • nu contine alcool
  • pret mic: 11-12 lei
  • cantitate mare: 500 mL
Minusuri:
  • un minus ar fi faptul ca e greu de folosit, fiind un flacon asa mare:)) dar am rezolvat acest lucru prin mutarea unei cantitati mai mici de lotiune intr-un alt flacon, mai mic:))
Celalalt produs Byphasse testat este Keratina lichida (click aici pt review)

O recomand!
V-am pupat!

08 September, 2011

Review ELF Essential Eye Liner Brush

Descrierea oficiala:

Pensula pentru aplicare fard linia ochiului

Varful rafinat si perfect al acestei pensule ajunge cu usurinta in interiorul si exteriorul liniei genelor pentru o aplicare ultra-fina. Se poate folosi in formule uscate sau umede pentru un look de lunga durata.Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect.


Descrierea mea:
Si aceasta pensula mi se pare indispensabila, insa nu este foarte multifunctionala din punctul meu de vedere. Eu o folosesc doar pentru a aplica fard pe linia genelor inferioare. Pentru eyeliner mi se pare mult prea mare si deloc precisa. O consider potrivita pt incepatori.

Plusuri:
  • pentru a aplica fard pe linia genelor este perfecta
  • ia o cantitate potrivita de fard si o distribuie uniform
  • pret mic: 8 lei
Minusuri:
  • se spala greu si ramane patata oricat de bine ai incerca sa o cureti fara sa o strici:))
O recomand!
V-am pupat!

07 September, 2011

Review ELF Essential Eye Crease Brush

Descrierea oficiala:

Pensula pentru aplicare fard pliul ochiului

Amesteca si contureaza pliul si coltul ochiului. Aceasta pensula cu peri bombati ia o cantitate mare de fard si o aplica pe pleoapa pentru a crea un look indraznet. Minunata pentru aplicarea fardului pe linia genelor, pentru un aspect “smokey”.
Aceasta pensula a fost proiectata şi testata de echipa noastra de profesionisti de make-up artisti. Perie a fost proiectat ergonomic pentru a se potrivi perfect în mâna dumneavoastră şi facilitează un finisaj perfect cu fiecare aplicare.
INSTRUCTIUNI Aplica fardul in pliul ochiului si in coltul acestuia. Folositi-l pe pleoape pentru a obtine un look indraznet.



Descrierea mea:

Este o pensula foarte utila, in special pentru persoanele cu pleoapele mici. Eu o folosesc pt a aplica fard in coltul interior, pe pleoapa mobila si in pliul ochiului. Mi se pare indispensabila chiar si pentru incepatori.

Plusuri: 
  • ia o cantitate mare de fard si o distribuie uniform
  • este perfecta pt coltul interior, pleoapa mobila si pliul pleoapei
  • se spala si se usuca repede si usor
  • pret mic: 8 lei
Minusuri:
  • la primele spalari i-au cazut cateva firicele
O recomand!
Astept parerile voastre, v-am pupat!


06 September, 2011

Giveaway Sleek Makeup

Pe blogul  A beauty Tale puteti castiga 3 produse la alegere de la Sleek.
Pentru detalii si inscriere intrati aici

05 September, 2011

Review Oja Natty Crackle & NOTD Pink Rush

Am tot cautat o oja Crackle la un pret mic si am gasit-o pe ce de la Natty. Singura culoare pe care am gasit-o a fost roz. Deoarece este prima mea oja crackle nu o voi putea compara cu altele. Pozele sunt facute cu telefonul (3,2 mpx) deci nu sunt foarte clare, insa sper ca se vede destul de bine:))
Cealalta oja este de la Leydi, nuanta 836 ( un gri inchis-maroniu mat) nu stiu cate dintre voi ati auzit/vazut aceste oje insa pot sa va spun ca sunt foarte pigmentate si rezistente.






Plusuri: 

  • pret mic: 6-7 lei
  • culoarea care rezulta pe unghii e la fel de pigmentata ca cea din sticla
  • rezista pe unghii 4-5 zile (depinde de activitate)
Minusuri:

  • se usuca extrem de repede, trebuie sa o aplici cu "viteza luminii" :))
Concluzie:
Singurul minus pe care il are consider ca poate fi trecut cu vederea pt pretul acesta.
O recomand!
V-am pupat!

03 September, 2011

Mascara Max Factor 2000 Calorie Cadou

In revista Beau Monde Style din luna septembrie gasiti mascara Max Factor 2000 Calorie cadou. Pretul revistei 15.9  lei. Eu zic ca merita sa o cumparati tinand cont de faptul ca doar mascara costa separat 30-40 lei (depinde de unde o cumparati).


V-am pupat!

02 September, 2011

How to: intretinerea parului gras cu varfuri uscate

Hey fetelor,
De astazi vreau sa incep o rubrica noua: "how to" in care voi posta diferite tips-uri, tehnici ce folosesc eu, sau ceva descoperiri mai interesante. Poate o sa fie o rubrica mai DIY, nu stiu exact..vedem pe parcurs:D

sursa foto

Asa cum am scris si in titlu astazi vreau sa va spun cum ma descurc cu parul meu care se ingrasa repede si am varfurile uscate.
Haideti sa vedem etapele intretinerii parului: spalare, uscare etc

Etapa 1: imi piaptan parul cu un pieptene cu dintii rari

Etapa 2: imi aplec capul in fata si il ud cu apa calduta (nici rece nici fierbinte)

Etapa 3: iau samponul Head & Shoulders (citrus fresh sau menthol) aplic in palme, fac putina spuma, dupa care il aplic DOAR la radacina (pe scalp), samponez bine, dupa care clatesc la fel de bine:))

Etapa 4: aplic a doua oara samponul in acelasi mod, insa inainte de clatire aplic DOAR pe lungimea parului  ( cu exceptia radacinilor) Sampon Schwarzkopf Gliss Hair Repair Colour Shine and Protect si samponez bine.

Etapa 5: clatesc bine tot parul (pana cand scartaie:)) )

Etapa 6: aplic DOAR la varfuri balsam Garnier Naturals cu Merisor si Ulei de Argan pt par colorat si imi descurc varfurile cu degetele, dupa care il clatesc ( nu il tin mai mult de 1 min, pt ca il folosesc doar ca sa imi descurce varfurile)

Etapa 7: dupa spalare alternez urmatoarele: la prima spalare aplic Masca de par de la Avon, Planet Spa cu ulei de masline (la varfuri), la a doua spalare aplic tot la varfuri tratament de la Kallos pt par blond, Florillum (pt a face parul blond cu reflexii argintii), iar la a treia aplicare nu aplic nimic. De la spalarea a patra reincep Etapa 7.

Etapa 8: dupa ce dau jos prosopul aplic pe toata lungimea parului Keratina lichida de la Byphasse (review aici)

Etapa 9: usuc parul cu foehn-ul pe trapta medie de caldura

Etapa 10: piaptan parul cu un pieptene cu dinti rari

Gata! Aceasta este reteta mea pt un par curat si frumos :D Imi place pt ca imi curata bine parul si pt ca imi ingrijeste varfurile.

Sper sa va placa aceasta noua rubrica si primul post:D
Daca vreti sa fac un review la vreunul din produsele mentionate sa imi spuneti.
Voi ce "reteta" aveti pt a va pastra parul frumos?:))
Astept parerile si comentariile voastre.

V-am pupat!

Super Giveaway

Laura M a pregatit un Giveaway special pentru voi, sponsorul care ne incanta cu niste premii super este: http://www.spryhost.eu/.
Pentru detalii si inscriere intrati aici

Colourfulbazaar Sigma Palette Giveaway

Multe dintre voi cunoasteti aceste palete, acum  aveti ocazia sa castigati una dintre ele daca intrati aici

Bafta!
V-am pupat!

01 September, 2011

Review Nivea Visage Pure & Natural Face Cream

Cred ca fiecare dintre voi a auzit de aceasta crema hidratanta de zi, Nivea Visage, gama Pure & Natural. Este vorba despre crema pentru ten normal si mixt (al meu este mixt). Eu am achizitionat crema la scurt timp dupa ce a inceput nebunia cu aceasta gama noua, si iata si review-ul.


Descrierea oficiala:
Crema hidratantă de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten normal şi mixt cu ulei de argan BIO pur şi ulei de aloe vera BIO nu conţine parabeni, siliconi sau coloranţi artificiali.
Oferă hidratare intensivă timp de 24 de ore şi menţine echilibrul natural al pielii, lăsând-o fină, catifelată şi cu un aspect proaspăt.
Redă imediat tenului strălucirea naturală, sănătoasă.

Cum acţioneaza
Uleiul de argan este o sursă naturală de vitamina E şi deţine astfel proprietăţi antioxidante deosebite. Oferă protecţia ideală împotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, ce pot fi provocaţi de influenţele mediului sau de stres. Ajută la menţinerea barierei de protecţie a pielii.

Testele au demonstrat că după aplicarea unei emulsii cu ulei de argan timp de numai 3 zile, tenul devine mai fin şi mai catifelat, iar stresul oxidativ de la nivelul celulelor pielii este semnificativ redus.
Gelul de aloe vera este bogat în vitamine, săruri minerale, aminoacizi şi enzime. Aplicat pe piele, are efect de hidratare şi ajută regenerarea celulară. Gelul are acelaşi ph ca pielea umană, ceea ce face ca planta să aibă proprietăţi de vindecare absolut remarcabile.

Crema este o emulsie uşoară care se absoarbe repede în piele, lăsându-ţi tenul catifelat şi neted.
Produs recomandat pentru ten normal şi mixt


Descrierea mea: Inainte de a achizitiona crema "full size", am testat 2 pliculete din ea. Prima impresie a fost mirosul de-a dreptul divin, imi place foarte mult cum miroase, e un miros fresh, foarte placut. Pielea din jurul gurii imi este foarte uscata, in aproximativ 10 secunde dupa ce imi spal fata, deja simt cum "m-a strange pielea", iar ce imi place la aceasta crema e ca imi hidrateaza bine aceasta zona, fara sa imi ingrase zona T. Vreau sa specific faptul ca eu rar imi gasesc o crema care sa le faca pe ambele: sa hidrateze zonele uscate si sa nu ingrase zona T. Crema intra in piele repede, si nu lasa "urme grase". Pielea ramane catifelata dupa aplicare. Nu am testat hidratarea timp de 24 ore:))



Plusuri:
  • miros placut
  • hidrateaza zonele uscate
  • nu ingrasa zona T
  • pret mic: aproximativ 20-25 lei (depinde de unde o cumparati)
  • tenul ramne catifelat, neted, fara urme grase
  • imi place ideea de 95% ingrediente naturale
  • nu contine parabeni, siliconi si coloranti artificiali 
Minusuri:
  • ambalajul e dragut, de sticla, insa as fi vrut sa aibe pompita, sa pot doza mai bine cantitatea, si sa nu expun la fiecare aplicare crema la "factori de mediu": lumina, praf, bacterii, etc stiti voi:))
  •  mi-ar fi placut ca sa mentina zona T mata mai mult timp insa acest lucru nu se intampla (precizez ca pe aceasta crema nu e mentionat faptul ca lasa tenul mat)

Concluzie:
O recomand! 
Imi place si o voi recumpara, toate astea in cazul in care nu gasesc o alta crema care sa mentina tenul mat mai mult timp.
Aveti ceva propuneri sau  recomandari?
V-am pupat!