07 July, 2012

Review Ivatherm: Aquafil Light Crema Hidratanta

Descrierea oficiala:


Pornind de la descoperirea revolutionara a aquaporinelor, recompensata cu Premiul Nobel in 2003, conceptul hidratarii in profunzime a pielii se afla la baza formularii noii game Ivatherm AQUAFIL. Indicata pentru pielea sensibila si deshidratata, gama AQUAFIL contine un ingredient inovator, Aquaphyline®, cu efect de hidratare intensa. Pielea devine ferma si elastica, avand un aspect neted si luminos.
AQUAFIL LIGHT este crema pentru hidratare intensa a pielii sensibile, deshidratate, normale si mixte. Are o textura lejera si un parfum hipoalergenic, nu contine parabeni.
AQUAFIL LIGHT este special conceput pentru a nu produce iritatii.

Mai multe detalii gasiti aici

Descrierea mea:


Textura cremei este una lejera, e nevoie de o cantitate destul de mica de crema pentru fata si gat. Are miros foarte subtil si placut. Se absoarbe repede si complet in piele, nu lasa tenul uleios sau lipicios.
Hidrateaza foarte bine tenul, am testat-o destul de drastic pentru ca folosesc de apoximativ o luna si jumate Brevoxyl  (nu am avut niciodata acnee, insa acum doua luni mi-au aparut din senin cateva cosuri pe frunte), si cu totii stim ca Brevoxyl usuca si descuameaza foarte tare pielea.
De cand mi-am schimbat crema cu Aquafil Light, tenul meu nu s-a mai uscat/descuamat, astfel pot sa spun ca isi face treaba cu adevarat.
Exista si un lucru care nu imi place la ea si anume ambalajul tip borcan care nu este deloc igienic sau benefic pentru calitatea cremei.
Imi place faptul ca ambalajul cremei contine toate informatiile necesare:  indicatii, proprietati, mod de folosire, ingrediente, atat in romana cat si in engleza, si de asemenea in ambalaj gasim un prospect foarte detailat.
Nu mi-a produs nici un fel de iritatie, pentru mai multe detalii va scriu lista cu ingrediente:

AQUA(WATER), AQUA(HERCULANE SPRING WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, PEG400, METHYL METHACRYLATE,CROSSPOLYMER, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CYCLOPENTASILOXANE, C12-16 ALCOHOLS, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYL AVOCADE, POLYACRYLAMIDE, PHENOXYETANOL, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, C13-14 ISOPARAFFIN, PARFUM(FRAGRANCE), BISABOLOL, LAURETH-7, CHLORPHENESIN, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, TETRASODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLIZED VIOLA TRICOLOR EXTRACT, METHYLSOTHIAZOLINONE.

Plusuri:

  • hidrateaza foarte bine pielea
  • nu lasa pelicula uleioasa/lipicioasa
  • e nevoie de o cantitate destul de mica pentru o aplicare
Minusuri:
  • ambalajul tip borcan


Concluzie:
Este o crema care intr-adevar hidrateaza pielea si o recomand, daca si-ar schimba amabalajul ar fi crema ideala

Voi ati testat aceasta crema?

No comments: