08 July, 2012

Review Ivatherm: UNA Crema Anti-Aging Pentru Fata

Descrierea oficiala:


Cu varsta, innoirea celulelor pielii este incetinita si producerea lipidelor-cheie pentru refacerea functiei de bariera este mult redusa, iar actiunea agresiva a mediului compromite si mai mult aceasta functie. Innoirea epidermului este legata de activitatea celulelor stem din piele. Acestea controleaza formarea, innoirea si repararea intregului epiderm.

Gama anti-aging UNA aduce din laboratoarele elvetiene cel mai revolutionar ingredient: PhytoCellTecTM Alp Rose, extract de celule stem vegetale. Obtinut printr-o tehnologie revolutionara, PhytoCellTecTM este ingredientul premiat pentru inovatie si eficienta la expozitia anuala de materii prime, "In Cosmetics", Amsterdam, aprilie 2008. El reprezinta solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature. Acest ingredient vitalizeaza si protejeaza longevitatea celulelor stem din piele cu ajutorul celulelor stem vegetale, stimuland astfel regenerarea epidermului. Celulele stem din piele reprezinta sursa de reinnoire continua a pielii si, implicit, sursa ei de sanatate si tinerete.
Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei.

Mai multe detalii gasiti aici






Descrierea mamei:
Imi place foarte mult ambalajul elegant din sticla cu pompita, este nevoie de doua pompite pentru fata, gat si decolteu, se consuma destul de greu.
Eu am tenul gras si usoare riduri de expresie pe frunte. Textura cremei este usoara si moale, iar absorbtia este rapida. Mirosul este placut si discret.
Dupa aplicare, pielea se simte hidratata, catifelata si usor intinsa, fara a o lasa lipicioasa.
Efecte asupra ridurilor de expresie insa nu a avut, poate va avea pe termen mai lung, pentru ca intentionez sa o folosesc pana cand se termina.
Nu mi-a provocat nici un fel de iritatie.

Plusuri:

  • ambalaj practic si igienic
  • hidrateaza si intinde usor pielea
  • nu lasa pielea lipicioasa
  • se absoarbe repede
Minusuri:
  • nu a avut efecte asupra ridurilor de expresie
Concluzie:
Este o crema hidratanta, potrivita pentru tenul gras si matur, o recomand!

Ati incercat aceasta crema?


No comments: