07 September, 2012

Haideti sa alegem o noua castigatoare

M-ai tineti minte giveawy-ul meu (click pentru a vedea postarea) ?
Deoarece castigatoarea premiului doi nu a raspuns la mail-uri, am ales o alta castigatoare (am scis aici) insa nici aceasta nu a raspuns.
Din aceste motive, voi alege altfel acum castigatoarea, si anume:

 Daca ai fost inscrisa la giveaway-ul meu , lasa un coment la ACEASTA postare. Prima persoana care lasa un coment ( si a fost inscrisa la giveaway)  va castiga premiul doi.


LATER EDIT:
Felicitari Andreea! :D
Sa imi trimiti un mail pe adresa dexxysblog@yahoo.com care sa contina datele tale, pentru a intra in posesia premiului.

V-am pupat.

04 September, 2012

Giveaway Winner -update-

Hey,
Deoarece Ghelase Mihaela, cea care a castigat premiul doi, nu a raspuns dupa 4 zile si 2 mailuri trimise, am decis sa aleg o noua castigatoare.
Si aceasta este:



Felicitari, iti voi trimite un mail in aceasta seara, in cazul in care vezi postarea inainte, te rog trimite-mi un mail cu datele tale.
V-am pupat!

01 September, 2012

Giveaway Winner

Ieri a fost atat ultima zi pentru inscriere la giveaway-ul meu sponsorizat de catre Georgina, cat si ultima zi de vara..imi place mult mai mult vara decat toamna sau iarna, dar asta este, trebuie sa ne conformam atata timp cat nu locuim in zone cu clima tropicala:))
Eh, dar sa trecem la treburi serioase:D
Cele doua castigoare sunt:




PREMIUL II


PREMIUL I


Felicitari!
Va voi trimite un mail in cursul zilei de azi, in cazul in care vedeti postarea mai repede, va rog sa imi trimiteti un mail cu datele voastre, ca sa intrati in posesia premilor. 
V-am pupat!